Reddingsbrigade Den Helder

Serious Rescue 2018

artikel_boot Eind december zal het jaarlijks terugkomend fenomeen “3FM Serious Request” weer plaatsvinden. Dit jaar is het hoofdkwartier in Utrecht. Al enkele jaren vaart Reddingsbrigade Nederland een barre en lange tocht om geld op te halen voor het goede doel. Deze actie heet “Serious Rescue”. Tientallen vletten van verschillende reddingsbrigades vanuit het hele land zullen van 20 tot en met 23 december deze koude tocht varen. In de nacht wordt er met zijn allen op veldbedden in bijvoorbeeld gymzalen of scholen geslapen. Dit allemaal voor het goede doel.

 

Reddingsbrigade Den Helder heeft dit jaar ook weer een team bij elkaar gehaald en gaat dus meevaren! Wij zullen 3 dagen lang in de DHD118 varen voor dit goede doel. Hier gaan wij geld voor ophalen. Daar hebben wij jullie hulp voor nodig!

 

Wij willen graag een flessen-inzamelactie houden. Op maandagavond 10 december zullen wij de flessen in ontvangst nemen voor de de zwemtraining van 19:00 tot 20:00 bij het zwembad. Onze vraag is dus, willen jullie helpen? Vraag je buren, je opa en oma, je ooms en tantes om flessen in te zamelen. Wij zullen uiteraard het eindbedrag bekend maken via onze facebookpagina “Serious Rescue team Den Helder”. Hier zullen wij ook voor, tijdens en na de tocht updates en info geven!

 

Alvast enorm bedankt en we zien jullie 10 december voor de training!

 

Met vriendelijke groet,

 

Koen Hufkens, Vincent Smit, Dominique de Groot, Andy Feldman, Caitlin Bijtman, Job Koomen, Otis Hin en Romy Stähli

 

PS: wanneer jij een bedrijf kent die ons zou willen sponsoren, horen wij dat graag!