Reddingsbrigade Den Helder

Stemmen op Club van het jaar 2019

Stem nu

Stemmen
Van 6 mei tot 7 juni mag er gestemd worden.
Het aantal stemmen gedeeld door het aantal leden bepaalt de score van onze vereniging. Onze Reddingsbrigade heeft nu 111 leden!
Tussenstand d.d. 21 mei: nr 2, dus heb je nog niet gestemd; stem dan alsnog!

Gemeente- en provinciewinnaars
In de week van 11 juni worden de clubs met de hoogste score per gemeente en provincie bekendgemaakt. Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen.

Landelijke winnaars sport en cultuur
De vakjury beslist welke sport- en cultuurclub zich in 2019 ‘Club van het jaar’ mogen noemen. De winnaars worden in de week van 24 juni bekend gemaakt.

Genomineerden geven door deel te nemen aan de Verkiezing toestemming aan de Organisatie om hun naam en/of logo, het opgegeven verenigingsverhaal bij de aanmelding evenals mogelijke foto's van de overhandiging van de prijs voor promotionele doeleinden met betrekking tot de Verkiezing te gebruiken.

Prijzen
Naast de eervolle titel ‘Club van het Jaar’ ontvangen de winnende sport- en cultuurclubs een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promotiefilm!

Ambassadrices van de verkiezing
De ambassadrices Esmee Visser en Shirma Rouse uit de sport- en cultuurwereld dragen de verkiezing Club van het Jaar een warm hart toe. Zij weten als geen ander hoe belangrijk een vereniging kan zijn om plezier in je sport of culturele activiteit te hebben. Dat dit de basis kan vormen voor levenslang plezier en wie weet voor een succesvolle carrière in sport of cultuur.


Nieuws rondom de verkiezing kun je volgen via Facebook, Twitter en Instagram.