Reddingsbrigade Den Helder

Corona update - zwembad


Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie dinsdag 13 oktober zijn er ook voor wat betreft het zwemmen nieuwe maatregelen ingegaan.
Op de maandagavond zal het zwemmen door gaan zoals we dat de laatste tijd gewend waren. Wel geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder dat het dragen van een mondkapje in alle openbare ruimten van het zwembad verplicht is. Ook is het nu niet meer mogelijk dat ouders tijdens de les komen kijken of elders in het zwembad wachten.

Douchen is niet mogelijk, wel kan er nog omgekleed worden in de kleedkamers.

Voor leden van 18 jaar en ouder geldt dat zij ten alle tijden 1,5m afstand van elkaar dienen te houden, op de kant én in het water. Daarom hebben we besloten om op de donderdagavond een maximaal aantal leden van 15 in te stellen. Om ook in het water voldoende afstand van elkaar te kunnen behouden, zal er over de breedte van het bad gezwommen gaan worden.
Het verzoek is om je via een appgroep aan te melden bij de instructeur, vol=vol. Heb je je aangemeld en kan je toch niet komen zwemmen? Meld je dan tijdig af zodat iemand anders de gelegenheid heeft om jouw plekje over te nemen. Indien je niet komt opdagen zonder je af te melden, zal je de week er op alleen kunnen zwemmen als er nog plek over is. Mocht je nog niet in de appgroep zitten voor de donderdagavond, neem contact op via onderstaande gegevens.

Ik begrijp dat de nieuwe maatregelen voor frustratie kunnen zorgen, maar we hopen op deze manier de trainingen voor zo veel mogelijk leden door te laten gaan. We zullen per week evalueren hoe het gaat, en als je zelf ideeën of opmerkingen hebt, dan horen we die graag!

We hopen op ieders begrip en laten we er met zijn allen evengoed een leuke en sportieve tijd van maken!

Namens het bestuur en de instructeurs,

Met vriendelijke groet,

Lisa van Ballegooij
Bestuurslid Opleidingen

E-mail: opleidingen@reddingsbrigadedenhelder.nl

Reddingsbrigade Den Helder
p/a Bastiondreef 4
1784 MR Den Helder
E-mail: info@reddingsbrigadedenhelder.nl